Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Verhuur / Huurkoop

Naast verkoop en onderhoud van onze machines, kunnen wij u de balenpersen ook aanbieden in onze huurkoop of huur constructie.
Zo kunt u zonder investering een goede machine gebruiken en bent u gegarandeerd van een betrouwbare inzet tegen maandelijkse netto kosten.

Huurkoop

Wij hebben verschillende balenpersen die wij via onze huurkoop costructie kunnen aanbieden. Zo kunt u een balenpers aanschaffen en direct in gebruik nemen, tegen een maandelijks vast bedrag. U bent gegarandeerd van een betrouwbare inzet tegen overzichtelijke maandelijkse netto kosten. Na de huurkoop periode bent u eigenaar van de machine. Voor meer informatie over onze huurkoop mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Verhuur

Hierboven een overzicht van de balenpersen voor het comprimeren van karton, plastic en ander afval, die in ons standaard verhuur pakket zitten. Het huren van een balenpers is een optie die gebruikt wordt wanneer men een balenpers voor een korte periode nodig heeft.

karton afval comprimeren
Balenpers, geschikt voor karton, plastic, papier of folie. Voor het verdichten van karton of plastic afval is de balenpers een uitkomst.