Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES
Klik hier voor een overzicht van alle producten

Industriële shredders

Bent u op zoek naar een industrie shredder voor het versnipperen van grof materiaal? Dan bent u bij Allmarec aan het juiste adres. Wij zijn een expert op het gebied van industriële shredders. Met het assortiment industriële shredders biedt Allmarec de mogelijkheid om grote hoeveelheden materialen zoals plastic, hout, papier, karton, metaal, biomassa, afval en autobanden efficiënt te versnipperen.

Shredder voor bedrijfsafval

Onze lijn industriële shredders bestaat uit twee as shredders met een elektrische of hydraulische aandrijving. Er zijn veel verschillende messen en laad en los oplossingen verkrijgbaar, afgestemd op het te verwerken materiaal. Welk materiaal u ook wilt versnipperen, Allmarec biedt u diverse mogelijkheden waardoor we altijd de perfecte industrieshredder voor uw toepassing kunnen samenstellen. Een shredder kopen doet u bij expert Allmarec!

In de fabriek kunnen we alle materialen testen in een van de opgestelde shredders. Zo kunnen we laten zien hoe groot het materiaal is na het versnipperen, ook kunnen we testen welke configuratie het beste is.

shredder testen Allmarec

De fabriek heeft een deel van haar faciliteiten ter beschikking gesteld om een eigen show- / testruimte te creëren.
Het is elke dag lastiger om tests uit te voeren bij de klant. De testruimte is uitgerust met machines en accessoires, zodat het volledige assortiment in actie kan worden gezien.
Het is klanten toegestaan om tests met eigen materialen uit te voeren, zolang deze niet gevaarlijk zijn.

Soorten shredders

Een shredder kopen is niet iets wat u elke dag doet, het is een investering waar u uiteindelijk veel profijt van zult hebben.  De shredders staan voor kwaliteit en gaan ontzettend lang mee. De shredders die u kunt kopen bij Allmarec hebben ieder hun eigen kwaliteiten en zijn allemaal ontworpen voor het zo goed mogelijk versnipperen van verschillende materialen. Ondanks de vele soorten messen voor de versnipperaars die u kunt kopen, werkt elke shredder in principe hetzelfde.

Wanneer u bij Allmarec een versnipperaar wilt kopen, heeft u de keuze uit verschillende typen waarop diverse messen voor het versnipperen van verschillende materialen geplaatst kunnen worden. U kunt kiezen uit de SE en de SH serie. De SE serie bestaat uit elektrisch aangedreven twee as shredders die voorzien kunnen worden van verschillende snij- elementen, afgestemd op het product dat verwerkt moet worden.De SH serie bestaat uit hydraulisch aangedreven twee as shredders die eveneens voorzien kunnen worden van verschillende snij elementen en laad en los oplossingen afgestemd op het soort te verwerken materiaal.

 

 

De kwaliteit van Allmarec

Al onze machines bij Allmarec zijn CE-gecertificeerd en worden met volledige garantie geleverd. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Al onze producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden. Bovendien voldoen alle machines aan de gestelde gezondheids- en veiligheidsregels. Naast shredders kunt u bij ons ook terecht voor balenpersen, rotatieverdichters en meer.