Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Balenpers huren?

Wilt u graag een balenpers huren voor uw werkzaamheden? Allmarec heeft verschillende soorten balenpersen te huur naast onze verkoop. Allmarec is dé leverancier van machines die het werk in het magazijn, op de werkplaats of de productielocatie verbeteren. Bij ons kunt een afvalpers huren tegen een scherpe prijs en voor een korte periode. Met een balenpers bent u goed bezig op het gebied van ergonomie, veiligheid, orde en milieu. Een balenpers huren is tevens een mooie manier om te kijken of dit een goede blijvende investering en oplossing is!

Welke balenpers is te huur?

In ons productenoverzicht op de website vindt u al onze verschillende soorten balenpersen en afvalpersen. Bij Allmarec kunt u elke balenpers kopen en we bieden ook bijpassende producten aan, zoals shredders en palletwisselaars. De balenpersen die te huur zijn en in ons standaard verhuur pakket zitten, staan hieronder:

  • Balenpers 75
  • Balenpers 150
  • Balenpers 40
  • Balenpers 60

Het getal geeft aan uit hoeveel kg de balen bestaan die uit deze pers komen. Zo perst de balenpers 75 balen van 75 kg. Deze balenpers is te huur, maar tevens ons best verkochte model. Met deze balenpers kunt u karton, plastic, wikkelfolie of papier tot een baal persen. Deze kleine balenpers is zeer geschikt voor kleine bedrijven, een supermarkt, winkel of bouwmarkt. De balenpers 75 is eenvoudig met palletwagen te verplaatsen en kan zowel buiten als binnen gebruikt worden. Een zeer veelzijdige balenpers dus.

Balenpers huren voor veel afval

Voor het grotere werk kunt u de balenpers 150 huren. Toch is de balenpers 150 voor onze begrippen nog een middelmaat balenpers die balen tot 150 kg produceert. Met deze balenpers kunt u karton, plastic of papier tot een baal persen. Deze balenpers is geschikt voor onder andere winkels, bouwmarkten, meubelzaken, bedrijven, etc. De balenpers 150 is standaard uitgerust met een automatisch baal-uitwerpsysteem. Ook is het mogelijk om de balenpers 150 te huren met schuifdeur.

Ook compacte balenpers te huur

Tot slot zijn de balenpers 60 en balenpers 40 te huur voor als u een wat compacter ontwerp kunt gebruiken. Deze nemen een minimale ruimte in en zijn geschikt voor in garageportieken, winkels, kantoren, cafés, restaurants en cafetaria’s en op schepen. De balenpers 60 kunt u huren voor karton- of plasticpers in kleine hoeveelheden. De balenpers 40 is het kleinste model uit het assortiment. Deze balenpers kan eveneens gebruikt worden als kartonpers, plasticpers, of foliepers.

Het gebruik

Als u bedacht heeft welke afvalpers u gaat huren op basis van het afval dat u heeft en de ruimte die u beschikbaar heeft voor de pers, dan is het vervolgens handig te weten hoe u een balenpers hanteert. Ter plaatse geven wij u graag uitleg over het gebruik van onze balenpers. Wilt u van tevoren advies, meer informatie of een snelle prijsindicatie? Neem gerust contact met ons op.

Balenpers huren bij Allmarec

Wilt u een balenpers huren bij Allmarec voor een korte tijd? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Heeft u vragen over één van de te huren balenpersen? Stel gerust je vraag, alleen dan kunnen we u verder helpen en dat doen we graag. Ook voor bijpassende producten kunt u bij Allmarec terecht. U kunt bellen naar 0575-549770 of mailen naar info@allmarec.nl.

Palomat palletautomaat

Palomat

Palletautomaat,     Automatisch pallets stapelen ! De Palomat is ontworpen om op een ergonomische en veilige manier lege pallets te stapelen of te ontstapelen, op werkvloerhoogte. Met de Palomat worden deze handelingen dus geautomatiseerd en dat zorgt voor meer efficiëntie. Alle maten en bijna alle soorten pallets kunnen met de Palomat Palletautomaat gestapeld of […]