Balenpersen, rotatieverdichters en shredders. RECYCLING MACHINES

Bent u geïnteresseerd in een afvalpers?

AfvalpersWeet u niet hoe u een veilige omgeving in het magazijn of productielocatie kunt creëren voor u en uw werkgevers? Of is uw opslag een doolhof van pallets, karton en ander afval en is een afvalpers geen overbodige luxe? Allmarec neemt uw zorgen uit handen. Wij hebben een breed assortiment en zijn gespecialiseerd in het automatisch stapelen, ontstapelen, kantelen of wisselen van pallets. Wij importeren Palomat palletautomaten, MACFAB balenpersen en hebben daarnaast een groot aanbod in machines en producten die de werkomgeving verbeteren op het gebied van ergonomie, veiligheid, orde en het milieu.

Heeft u een afvalpers nodig?

Stapelt het afval zich op in uw magazijn of opslagruimte? Een afvalpers neemt niet alleen werk uit handen – u hoeft bijvoorbeeld het karton niet meer eigenhandig te verkleinen voor het de container ingaat, maar zorgt ook voor ruimte. Een afvalpers kan de afvalhoeveelheid aanzienlijk verminderen en kan al het kantine, kantoor en keukenafval gemakkelijk tot één zak persen. Het resultaat? Lagere afvalverwijderingskosten, meer ruimte en een schonere en veiligere werkomgeving. Heeft u interesse in een afvalpers of onze andere producten? U kunt op onze website vrijblijvend een offerte aanvragen door een formulier in te vullen.

Afvalpersen bieden uitkomst

Naast onze diverse afvalpersen hebben wij onder meer ook tilhulp, flessenbrekers, vatenpersen, mobiele afvalpersen en aanrijbescherming. Alle MACFAB balenpersen zijn CE-gecertificeerd en worden met volledige garantie geleverd, waardoor u achteraf niet voor onnodige verrassingen komt te staan. De producten zijn geconformeerd aan de hoogste internationale standaarden. Bovendien voldoen alle machines aan gezondheid- en veiligheidsspecificaties.

Heeft u interesse in onze afvalpersen of andere producten?

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch door te bellen naar 0575 – 549770. Heeft u interesse in onze afvalpersen of andere producten, en wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan eveneens door het offerteformulier in te vullen.

Palomat palletautomaat

Palomat

Palletautomaat,     Automatisch pallets stapelen ! De Palomat is ontworpen om op een ergonomische en veilige manier lege pallets te stapelen of te ontstapelen, op werkvloerhoogte. Met de Palomat worden deze handelingen dus geautomatiseerd en dat zorgt voor meer efficiëntie. Alle maten en bijna alle soorten pallets kunnen met de Palomat Palletautomaat gestapeld of […]